Ajankohtaiset asiat kohti kesää ja ukrainalaiset mukaan toimintaan.
Avaa selaimessa

Seuratiedote toukokuu 2022

Kesä on kohta täällä! Nyt on hyvä aika kaivaa aurinkolasit ja shortsit esille pian alkavaa kisakautta varten. Kesän lähestyminen tarkoittaa myös sitä, että seuran on hyvä suunnitella kesän kilpailukalenteria ja valmistautua tuleviin tapahtumiin.

Lisenssillä mukaan kilpakentille

Virallisiin kilpailuihin osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lisenssiä. Nyt on hyvä aika viimeistään huolehtia lisenssiasiat kuntoon. Kannustamme Urheiluliitossa lisenssien hankkimiseen jokaiselle seuran urheilijalle ja tekemään sen hyvissä ajoin.

Ohjeita ja lisätgietoa meidän nettisivuillamme:

   Yleisurheilulisenssit   

Apua Suomisportin käyttämiseen

Suomisportin käyttämistä on hyvä opetella Suomen Urheiluliiton  Youtube -kanavalle talletettujen webinaarien avulla. Lisäksi on paljon tulevia webinaareja, jotka löydät suomisportista: tapahtumatyyppi kouluttaudu ja hakusana Suomisport.

Linkki YouTube -kanavalle

Ilmoittaudu tuleviin webinaareihin

Suomisportilla on myös uudistuneet tukisivut seuroille, pääset tutustumaan niihin alla olevasta linkistä.

   Tukea seuroille   

Haastamme seurat mukaan Unelmien liikuntapäivään 10.5. – sytytetään yhdessä liikkumisen kipinää!

Unelmien liikuntapäivänä voi järjestää hauskaa yhteistä tekemistä seuran omille jäsenille. Lisäksi päivä tarjoaa oivan mahdollisuuden tehdä omaa lajia ja toimintaa tutuksi. Pop up -tapahtuma, avoimet treenit tai lajikokeilu ovat helppoja tapoja markkinoida toimintaa uusille harrastajille. 

   Lue lisää ja ilmoita tapahtumasi   

Sattuiko treeneissä tai kisoissa vahinko? Pohjola Terveysmestari on apunasi

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana saat käyttöösi Pohjola Terveysmestari -palvelun, jossa sairaanhoitaja ohjaa sinut nopeasti parhaaseen hoitoon vahingon sattuessa. Pohjola Vakuutus turvaa, jotta sinä voit urheilla huoletta. 

   Pohjola Terveysmertari   

Seurakisat

Seurakisat ilmoitetaan kilpailukalenteri.fi sivulle, jotta harrastajat tavoittavat kaikki kilpailut samasta paikasta. 8 kisaa ilmoittamalla saat tuotepaketin (sis. junnukeihäs, kaksi junnukiekkoa, kumirima, askeltikkaat, pilli). Apuja ja toteutusmalleja kilpailuja varten löydät meidän nettisivuiltamme ja @seurakisat Instagramista

   Seurakisat   

Materiaalitilaus

Nyt kannattaa tehdä materiaalitilaus seurakisoja varten. Uudet puumitalit ovat todella hienot ja tietenkin uudistuneet passit tarroineen ovat myös tilattavissa. Seurakisapäivän (25.5) kilpailut kruunaa hirvipäähineet, joita voit tilata haluamasi määrän muiden materiaalien mukana.

   Tilaamaan materiaalit   

Ukrainalaisnuoret mukaan seuran toimintaan – ohessa seurojen käyttöön valmis kutsu

Suomen Urheiluliiton (SUL) seurapalvelujohtaja Tapio Rajamäki kehottaa yleisurheiluseuroja tarjoamaan sotaa Suomeen paenneille ukrainalaisille tilaisuuden tulla yleisurheiluharjoituksiin ja osallistua seuran toimintaan.

Suomalaisten yleisurheiluseurojen toimintaan on jo saatu mukaan Venäjän hyökkäyksen jaloista Suomeen saapuneita ukrainalaisia. Yksi heistä on Savonlinnan Riennon harjoituksiin tullut Polina Mukha.

Polina Mukha viihtyy Savonlinnan Riennon treeneissä

Alla olevasta linkistä löytyy lomake ukrainan ja venäjän kielellä, jossa ukrainalaiset toivotetaan tervetulleeksi seuran toimintaan Ja pääset lukemaan koko uutisen aiheesta.

   Lue Uutinen   

Olympiakomitea valitsi Mäntyharjun Virkistyksen Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2022

Mäntyharjun Virkistys ry on pieni, mutta sisukas urheiluseura, joka on onnistunut uudistumaan ja mukautumaan muuttuviin olosuhteisiin, kuten väestörakenteen muutokseen. Kun seurassa ehdotetaan jotain uutta, sanotaan ensimmäiseksi ”joo”. 

– Tärkeimpinä tulevaisuuden seuran tunnusmerkkeinä hakemuksissa nousivat esiin muun muassa laadukas valmennus, kyky uudistua, aito yhteisöllisyys, hyvä johtaminen ja digitalisoitu hallinto. Mäntyharjun Virkistys erottui joukosta erityisesti kyvyssä reagoida muuttuviin olosuhteisiin, nähdä nuorten potentiaali sekä tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

   Lue uutinen