Avaa selaimessa

Seuratiedote tammikuu 2022

Hyvää yleisurheilun supervuotta!

Vuosi tulee olemaan meille todellinen yleisurheilun supervuosi. MM-kilpailut, EM-kilpailut ja Ruotsi-ottelu Olympiastadiolla ovat vain jäävuoren huippuja vilkkaasta yleisurheilukesästä.

   Harri Aallon terveiset   

Hae seurallesi Nuorisoyleisurheilun kehittämistukea 

Hae nyt seurallesi Nuorisoyleisurheilun kehittämistukea. Tuki on väline, jolla Suomen Urheiluliitto tukee seuratoiminnan hankkeita, jotka tuovat lapsia ja nuoria yleisurheilun pariin. Seura voi hakea kehittämistukea 1 000-10 000 euroa. Koronapandemia on luonut urheiluseuroille haasteita pitää lapset ja nuoret mukana harrastustoiminnassa. Tavoitteena on saada  lapset  ja nuoret takaisin yleisurheilun pariin.

Hakuaika on 15.12.-2021 – 20.2.2022

   Lisätietoa ja hakuohjeet   

Kasvattajarahahaku on avoinna Suomisportissa 1.12.2021–31.3.2022.

Suomen Urheiluliitto maksaa urheilijan kasvattajaseuralle kasvattajarahan SUL:n lomakkeella tehdystä hakemuksesta, joka on jätettävä Suomen Urheiluliitolle kolmen kuukauden kuluessa siitä ajankohdasta lukien, jolloin urheilijan seurasiirto on tullut voimaan. Kasvattajarahahakemus katsotaan ajoissa sisään jätetyksi, kun se on saapunut perille Suomen Urheiluliiton toimistoon viimeistään määräpäivänä klo 24:ään mennessä.

Linkistä lisätietoa, liitteitä hakemuksen tekemiseen ja linkki hakemukseen, joka on Suomisporttissa.

   Seurasiirrot ja kasvattajaraha   

Hallikilpailujen järjestäminen

SUL:n ohje on, että jos kilpailutoimintaa järjestetään, sen täytyy tapahtua niissä puitteissa ja niiden ohjeiden mukaan, joita AVI:t ja paikalliset terveysviranomaiset, eli sairaanhoitopiirien ja kuntien viranomaiset antavat. Muuta valtakunnallista suositusta tai ohjetta SUL ei voi antaa, koska epidemiatilanne ja sen tuomat kokoontumisrajoitukset ja urheilutilojen käyttöä koskevat päätökset vaihtelevat sairaanhoitopiireittäin. 

   Lue koko uutinen   

Suomisport -info 10.2.2022

Suomisport-info on tarkoitettu yu -seuroille ja mukaan ovat tervetulleita kaikki yleisurheilun parissa toimivat. Tilaisuudessa äänessä on Olympiakomitea ja samalla Suomisportin edustajat, joten voit valmistautua myös esittämään kysymyksiä.

   Iloittaudu mukaan   

Vuoden alkuun hyvä hoitaa puuttuvat lisenssihankinnat

Lisenssimyynti on ollut käynnissa lokakuusta ja jatkuu edelleen. Tämän kauden yleisurheilulisenssi ja sporttiturva vakuutus on voimassa 1.10.2021–30.09.2022. Alla olevasta linkistä lisätietoa ja ohjeita lisenssiostoon.

   Yleisurheilulisenssit