Avaa selaimessa

Seuratiedote joulukuu 2022

Nuorten SM-hallit Oulussa

Nuorten SM-hallit Oulussa on 3-päiväiset, pe-su 24.-26.02. Lajiohjelman löydät kisasivuilla.

Kilpailukalenteri​​​​​​​

   Lue lisää   

Vuoden 2025 SM-kisahakemukset

Kilpailuvaliokunta päätti avata kisahauan uudestaan SM-moniotteluiden 2025 osalta kaikille alueille. Hakemukset 15.2.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mika.muukka@sul.fi.

Alueellisen kiertojärjestyksen ulkopuolisille SM-kisoille on vielä etsinnässä hakijat SM-maantiekävelyille, -maantiejuoksuille ja -maratonille. 

   Lue lisää kilpailuvaliokunnan pöytäkirjasta   

Kilpailun syöttäminen WA:n kalenteriin maksaa 25 dollaria  – syötä kilpailu kalenteriin 2,5 kuukautta ennen kisapäivää

Suomalaisen yleisurheilukilpailun rekisteröinti Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) kalenteriin maksaa 25 Yhdysvaltain dollaria. Hinnasta päätti WA:n hallitus. Suomessa järjestettävät yleisurheilukilpailut on jatkossa anottava WA:n kansainväliseen kilpailukalenteriin, jos halutaan, että WA hyväksyy niissä tehdyt tulokset.

Jos kilpailua ei ole anottu ja hyväksytty WA:n kalenteriin, WA ei noteeraa tuloksia rankingjärjestelmään, tilastoihin eikä ennätysluetteloihin. Tulokset eivät myöskään käy tulosrajoiksi WA:n tai Euroopan yleisurheiluliiton (EA) aikuisten, nuorten tai junioreiden arvokisoihin.

WA:n järjestelmä koskee miesten ja naisten sarjoja sekä 22-19-17-vuotiaiden sarjoja, ja kaikkia kilpailumuotoja: ulkorata- ja hallikilpailuja, kilpakävelyä sekä maantie -ja maastojuoksukilpailuja.

   Lue koko uutinen   

Liitä seurasi Suomisport-palveluun, saat vuoden 2023 palvelumaksut 50 prosentin alennuksella

Kaikki loppuvuoden aikana Suomisport -palvelun aktivoivat yleisurheiluseurat saavat vuoden 2023 Suomisportin palvelumaksuista 50 prosentin alennuksen. Se tulee palautuksena Suomen Urheiluliitolta. Etu koskee 17.11.-31.12.2022 Suomisportin käytön aloittaneita seuroja.

– Seurojen kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja päivittää oma seura Suomisportiin, kannustaa palvelupäällikkö Carita Riutta Suomisport Seurapalvelusta.

   Lue lisää   

Hallikausi lähenee

Hallikausi lähenee, joten kannattaa tarkistaa ajoissa että lisenssi on hankittuna. Virallisiin kilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää voimassa olevaa lisenssiä. Tietojen siirrossa Suomisportin ja Kilpailukalenterin välillä on pieni viive, ei siis kannata jättää lisenssin hankitaan viimeisille minuuteille.

   Yleisurheilulisenssit