Tärkeitä nostoja tulevasta ja päivittäiseen toimintaan.
Avaa selaimessa

Seuratiedote Huhtikuu 2022
​​​​​​​

Ruotsi-ottelun lipunmyynti alkaa

3.-4.9 Stadion täyttyy kun Ruotsi-ottelu käynnistyy! Varaa lippusi itsellesi ja seurallesi ajoissa, ja varmista paikka ennennäkemättömässä maaottelussa. Lipunmyynti maaotteluun alkaa 1.4. kello 9.00 Lippu.fi -palvelussa.    Lue lisää maaottelun kick-off -tilaisuudesta   

Yleisurheilun starttikurssin kouluttajakoulutus

Yleisurheiluohjaajatutkinto muuttuu Yleisurheilun starttikurssiksi.
Jatkossa koulutusta voivat järjestää myös seurat, joten seuroille on jatkossa mahdollisuus kouluttaa itse ohjaajia matalan kynnyksen ohjaajakurssilla. Yleisurheilun Starttikurssin voi vetää kouluttajakoulutuksen suorittanut seuran valmentaja. Vähimmäiskriteeri kouluttajakoulutukseen on 2-tason valmentajakoulutus.

Ilmoittaudu mukaan

   Uutinen aiheesta   

Tilaa Seurakisamateriaalit ja ilmoita kesän Seurakisat

Ilmoita seurakisasi ympäri vuoden osoitteessa: www.kilpailukalenteri.fi/seurahaku/

Tilaa vuoden 2022 seurakisamateriaalit:
- Kisapassit ja lajitarrat lapsille
- Laminoidut toimitsijakortit
- Kisajärjestäjän tuulitakki (kokotilaus huhtikuun loppuun mennessä)
- mitalit (uudet upeat mitalit, materiaalina kotimainen puu)

VÄLINEPAKETTI AKTIIVISILLE SEUROILLE: 
8 seurakisaa kesän aikana järjestäneille seuroille on kannustimena upea 150 euron arvoinen välinepaketti. 
Välinepaketti sisältää askellustikkaat, junnukeihään, 2 kpl pehmeää DiscGo-kiekkoa sekä joustokuminauhariman foam-päällysteellä!

   Lue lisää ja tilaa materiaalit   

Olympiapäivään stadionille  

Tule mukaan sytyttämään harrastamisen kipinää!

Olympiapäivänä 20.7 liikunnan iloa ja olympiahuumaa voi kokea eri lajipisteissä. Kaikille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa osallistujat vauvasta vaariin pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja ja liikunnan muotoja.

Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden lajiin tutustumiseen ja markkinoi samalla syksyllä starttaavaa harrastustoimintaa!

   Lisätietoa ja ilmoittautumiset: minttu.rinne@sul.fi   

Sporttiturva & Nimet

Meidän lasten ja nuorten lisensseihin kuuluu sporttiturva -vakuutus. Vasta hiljattain on selvinnyt, että kyseisen vakuutuksen osuus lisenssin hinnasta tulee eritellä Suomisport -palveluun. Tämä siksi, että tiedot näkyvät myös vakuutusyhtiölle. Muutos hinterittelyyn tehtiin muutama kuukausi sitten. Käytännössä siis jos olet ostanut lasten tai nuorten lisenssin ennen muutosta, sinun kannattaa vahingon sattuessa ottaa meihin yhteyttä, niin voimme todentaa vakuutuksen olevan voimassa.


Toinen asia mikä aiheuttaa. hämmennystä on nimien poikkeavuudet tuloslistoissa. Nimet siirtyvät suoraan Suomisportista Kilpailukalenteriin, ja Suomisport hakee koko nimen postin tietokannasta. Käytännössä siis jos käytät jotain muuta nimeä kuin postitiedoissa ole yhteydessä ylläpitoon suomisport@olympiakomitea.fi.

Kestävyyslajien webinaari

Miten kestävyysurheilulajit voisivat tehdä enemmän yhteistyötä ? Pitäisikö olla yhteisiä kestävyysjuoksuharjoituksia tai lasten ja nuorten leiritystä? Näistä asioista keskustellaan Suomen Urheiluliiton, Hiihtoliiton, Suunnistusliiton ja Ampumahiihtoliiton yhteistyössä  järjestämässä kestävyyslajien seurawebinaarissa tiistaina 26.4. klo 18–19.30.

   Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan