Tärkeää tietoa uusista säännöistä ja avoinna olevista hauista
Avaa selaimessa

Seuratiedote Helmikuu 2022
​​​​​​​

Kansainväliset säännöt

Uusi kansainvälinen sääntökirja löytyy nyt käännettynä liiton kotisivuilta:

Sääntökirja

Kolme merkittävintä uudistusta:
• Pituuden ja kolmiloikan yliastuminen 

• Ratarikot

• Kenkäsääntö

   Kolme sääntöä tarkemmin   

Päivityksiä mestaruuskilpailusääntöihin

Vuoden 2022 alusta voimaan astuneet yleisurheilun mestaruuskilpailusäännöt on julkaistu. 

– Sääntöihin on tehty lähinnä pieniä päivityksiä ja tarkennuksia, kertoo Suomen Urheiluliiton (SUL) kilpailupäällikkö Mika Muukka.

Lue koko uutinen ja säännöt linkistä

   Mestaruuskilpailusäännöt   

Vielä ehdit hakea Nuorisoyleisurheilun kehittämistukea 

Hae seurallesi Nuorisoyleisurheilun kehittämistukea. Tuki on väline, jolla Suomen Urheiluliitto tukee seuratoiminnan hankkeita, jotka tuovat lapsia ja nuoria yleisurheilun pariin. Seura voi hakea kehittämistukea 1 000-10 000 euroa. Koronapandemia on luonut urheiluseuroille haasteita pitää lapset ja nuoret mukana harrastustoiminnassa. Tavoitteena on saada  lapset  ja nuoret takaisin yleisurheilun pariin.

Hakuaika on 15.12.-2021 – 20.2.2022

   Lisätietoa ja hakuohjeet   

Kasvattajarahahaku on avoinna maaliskuun loppuun

Suomen Urheiluliitto maksaa urheilijan kasvattajaseuralle kasvattajarahan SUL:n lomakkeella tehdystä hakemuksesta, joka on jätettävä Suomen Urheiluliitolle kolmen kuukauden kuluessa siitä ajankohdasta lukien, jolloin urheilijan seurasiirto on tullut voimaan. 

Olemme avanneet uuden hakulomakkeen kasvattajarahan hakemiseen, sillä Suomisportin kautta pystyy tekemään vain yhden hakemuksen.

Linkistä lisätietoa

   Kasvattajaraha   

Suomisport -info 10.2.2022

Suomisport-info on tarkoitettu yu -seuroille ja mukaan ovat tervetulleita kaikki yleisurheilun parissa toimivat. Tilaisuudessa äänessä on Olympiakomitea ja samalla Suomisportin edustajat, joten voit valmistautua myös esittämään kysymyksiä.

   Ilmoittaudu mukaan   

Yleisurheilijat ry hakee toiminnanjohtajaa 

Yleisurheilijat ry etsii toiminnanjohtajaa puolipäiväiseen työsuhteeseen. Yleisurheilijat ry:n toiminnanjohtajan tehtävänä on vastata yhdistyksen päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta. Toiminnanjohtaja kehittää, ylläpitää ja luo jatkuvuutta yhdistyksen toiminnalle. Toiminnanjohtaja toimii aktiivisesti yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa.

Lähetä hakemuksesi 13.2.2022 mennessä

   Lue lisää   

14.2 alkaa Kaveriviikko

Ystävänpäivä maanantai aloittaa Kaveriviikon! Se on viikko johon on hyvä ajoittaa seuran harjoitusten kaverikerrat eli jokainen harrastaja saa tuoda harjoitukseen mukaan yhden kaverin. Parhaimmillaan Kaveriviikko tuo paljon iloa ja ison kasan uusia harrastajia.

Instagramissa voit julkaista teemaviikolla kuvan kaverin kanssa tai sisältöä kaverikerroilta, tägää #seurasydän ja #yukaveri 

   @nuorisoyleisurheilu