Ajankohtaisia asioita yleisurheilukesästä!
Avaa selaimessa

Seuratiedote heinäkuu 2022

Heinäkuu on alkanut aurinkoisesti. Nyt on se kuukausi kun on hyvä harjoitella, kisailla, nauttia kesästä ja ottaa hetki jossa tarkastelee omaa seuratoimintaa. Alla ajankohtaisia hakemuksia, ilmoituksia ja tiedotteita.

Jäsenmaksut

Suomen Urheiluliitto on laskuttanut jäsenmaksut touko-kesäkuussa ja jos jostain syystä lasku ei ole tullut perille niin siihen pääsee yleisurheilurekisterin etusivulta. Kiitos jo etukäteen jos viitsitte tarkistaa että asia on kunnossa!

   Yleisurheilurekisteri   

Ryhmälisenssit

Lasten ryhmälisenssit laskutamme vasta lisenssikauden lopulla eli syyskuussa, jotta saamme kaikki tilatut lisenssit yhteen laskuun. Lisenssin vakuutus tulee voimaan siitä päivästä kun saamme tilauksen tapahtuman kautta ja myöhemmin lisätilaukset sähköpostitse.

Ryhmälisenssin hinta on vain 5€ / henkilö ja se on hankittavissa 2015 ja myöhemmin syntyneille. Ryhmälisenssit eivät sisällä kilpailulupaa, mutta sporttiturva vakuutuksen sisältää. Lisenssiurheilijat ovat lajin virallisia harrastajia ja näin saamme myös seuran nuorimmat harrastajat lajinpiiriin.

   Lisätietoa   

Televisioitavien kisojen hakeminen vuodelle 2023

SUL julistaa haettavaksi vuodelle 2023:
– 4–5 kpl GP-kisoja
– 1–2 kpl 1–2 lajin TV-kisoja (esim. karnevaali-/katukisa)
– Enintään 3 kpl Tähtikisoja tai vastaavia
GP-kisojen hakemukset tulee toimittaa 31. heinäkuuta 2022 mennessä

   Lue lisää   

Suomisport

"Ajan myötä urheiluvälineet ovat kehittyneet - ja niin on käynyt myös tuloksille. Huipputulokset syntyvät huippuvälineillä. Sama pätee seuratoiminnan pyörittämiseen.

Päivitä työvälineet."

   Suomisportin käyttöönotto   

YAG-paitoja ja huppareita

Youth Athletics Games kisatuotteita saa vielä.  Craftin laadukkaita T-paitoja ja huppareita juhlavuoden logolla pääset tilaamaan alla olevasta linkistä.

   YAG-kisatuotteet   

Kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

Meidän tärkein tehtävämme on turvata, jotta sinä voit elää kuten haluat. Turvaa lähimpäsi vakuutuksillamme ja keskity sinulle tärkeisiin asioihin – esimerkiksi urheiluun.

   Tutustu